Frequently asked questions over beleggen in x10 aandelen - x10beleggen

x10 beleggen logo
FOLLOW
Ga naar de inhoud

Frequently asked questions over beleggen in x10 aandelen

  
Welke vragen werden al eerder over de x10 beleggen nieuwsbrief gesteld?


1. Beleggen jullie voor mij?  
- Neen. U leest onze nieuwsbrief en van daar uit besluit u zelf welke acties u met uw eigen geld op uw eigen rekening wilt inzetten. Het is uw besluit om al dan niet een belegging ook in te zetten.

2. Zijn er garanties?
- Helaas niet. Zolang de markt is zoals deze is, kunnen we gestaag stijgen. Als de markt ineens meer dan 20% daalt, dan is de kans groot dat het hype feest over is en dan wordt het moeilijker als je alleen in aandelen aan het beleggen bent. Dan moeten we meer geduld hebben. Er zijn nog geen indicaties dat het beursfeest al snel zo ver zal zijn.

3. Alleen aandelen?
Ja. Alleen aandelen en allemaal op de gereguleerde beurzen genoteerd in Noord Amerika en Europa.

4. Moet ik ook voorbeurs kunnen handelen?
- Dat is uw keuze. Soms is dat positief, maar we zien vaker dat het helemaal niet zo positief uitpakt. Bij Mexem, IB en Lynx kunt u voorbeurs handelen. Bij Binck en DeGiro kan dat niet, al heb ik signalen dat het mogelijk bij DeGiro beperkt wel zou kunnen. Ik heb er geen rekening en kan het niet bevestigen.

5. Krijg ik ook uitstap suggestie toegestuurd?
- We laten VOORAF weten wat we gaan doen. Zowel bij instap als bij uitstap. Het is zeer lucratief gebleken daar een eigen draai aan te geven. Bijvoorbeeld door scherp inleggen, of door orders in twee keer (dus twee keer 50%) in te geven. U bepaalt dat zelf. In de nieuwsbrief en soms op video de nodige suggesties en mogelijkheden.

6. Alleen maar positieve reacties?
- Neen. Daar waar wij 62% hadden, was er één lezer die na twee weken enorme beursstijgingen nog amper rendement had. Hij had lang niet alle posities gekocht en wat hij kocht waren nét de aandelen die tot op dat moment nog niets deden. Dat terwijl we van anderen al hoorden dat ze al meer dan 100% rendement op hun portefeuille hadden. Enkele deelnemers maakten op dezelfde posities veel meer rendement omdat ze enkele uren later reageerden.
Als je niet alles volgt, dan moet je blijkbaar ook wel een beetje een gelukkige hand hebben. De situatie kan snel veranderen, want onze aandelen veranderen regelmatig meer dan 25% per dag in waarde.
In week drie tot en met vijf gingen de beurzen fors lager en stond op een gegeven moment heel de actieve portefeuille op verlies. Dan kan het niet anders of veel late(re) instappers staan dan ook (tijdelijk) op verlies.
Bij de opzet van de service behaalde de portefeuille een top van +72% waarna de daling inzette. We gingen terug naar zelfs op een gegeven moment +10%. Op dat moment stonden veel lezers behoorlijk negatief. Dat veranderde toen de portefeuille weer aantrok. Tijdens die daling waren veel lezers 'niet blij', om het netjes te zeggen.

7. Moet ik er thuis voor blijven?
- Neen, wat ons betreft niet. Als eerste beleggen we vooral in Noord Amerika. Reguliere beursuren zijn daar dus 15:30 uur tot 22:00 uur. We geven vrijwel altijd ruim vooraf al aan wat we van plan zijn te doen. We verzenden de nieuwsbrief per E-mail en sturen per Telegram kanaal een aankondiging. Dit om de kans op het missen van een signaal te minimaliseren. We hebben slechts één keer intraday gehandeld met in- en uitstap.

8. Met hoeveel moet ik beginnen?
- U moet niets u kan immers ook besluiten tot alleen het lezen van de nieuwsbrief, maar we raden aan om met tenminste 20.000 euro te beginnen aan een dergelijke portefeuille. Deden wij ook. Echt minimaal is wat ons betreft 10.000 euro. Heeft u minder beschikbaar, dan raden we daytraden aan: https://www.beursopmaat.nl. Dat kan namelijk met kleinere bedragen.

Uiteraard kunt u ook met een groter bedrag beleggen. U bepaalt dat helemaal zelf. We zeggen er wel bij dat vooral de offensieve / speculatieve portefeuille hoog risico beleggen is. 1000% op een redelijk korte termijn ga je niet redden met degelijke en saaie aandelen. Dit is een extreme opzet en het is een fors risico dat we dus nemen. We hebben echter ook twee veel degelijker voorbeeld portefeuilles. Daar gelden de 'gewone' beursregels voor, maar wel met een twist. Dat leggen we de geabonneerde lezers uitvoerig uit.

9. Kan ik mailen of bellen voor advies?
- Dat kunt u, maar dan moet u wel uw vermogensbeheerder bellen of mailen. Wij mogen namelijk geen individueel advies geven en doen dat ook niet. We schrijven de nieuwsbrief en maken video's en daar moet u het mee doen. Voor vragen over de service of over de nieuwsbrief zijn we uiteraard wel via de mail bereikbaar. We geven in principe antwoord op vragen via de nieuwsbrief. Zo weten we zeker dat er geen individueel advies wordt afgegeven.

10. Kan ik nu nog meedoen?
- Ja. In tegenstelling tot onze aanvankelijke aanbieding zit er nu geen einddatum meer op. We gaan voor x 10 en per opzet geldt een andere (niet vast bepaalde) horizon.

Bestel hier uw abonnement:
Contact
x10beleggen / Beursbox.nl
Pro Gain B.V.
Sint Oedenrodesweg 41
5681 PH BEST, Nederland
+31(0)629067997
tom@lassing.nl
KvK: 17254080
Contact
Detroit Vastgoed / Pro Gain B.V.
Sint Oedenrodesweg 41
5681 PH BEST, Nederland
+31(0)629067997
tom@lassing.nl
KvK: 17254080
Terug naar de inhoud